Deze supersnelle aardappelschotel bevat maar enkele ingrediƫnten en staat in een handomdraai op tafel. Ideaal als je weinig tijd hebt.

Chorizo is een worstsoort afkomstig uit Spanje en geef een pittig accent aan dit gerecht. Hou je niet van de uitgesproken smaak van chorizo, dan kun je het ook vervangen door gehakt.

Deze no bake chocolade cheesecake valt zeker in de categorie 'caloriebommetje' maar mocht je dat niks uitmaken, dan moet je hem echt eens proberen want hij is wel heel erg lekker.

Je moet er even geduld voor hebben, omdat hij nog twee uur moet opstijven in de koelkast maar verder kost het helemaal niet zoveel tijd om dit gerecht te maken.

Ik eet dit het liefst als dessert (hoewel daar 9 van de 10 keer geen ruimte meer voor is in mijn buik) met een kopje koffie erbij. Maar als verjaardagstaart is ie natuurlijk ook perfect!

Ik had onlangs kleine quichevormpjes gekocht, maar ze nog niet uitgeprobeerd. Daarom werd het weleens tijd om een lekker quicherecept te schrijven.

Ik gebruik bladerdeeg in plaats van deeg voor hartige taart, omdat deze wat vetter is en daardoor minder hard zal worden. Maar deeg voor hartige taart kun je natuurlijk wel gewoon gebruiken mocht daar je voorkeur naar uit gaan.

Het is heel lekker om bij de quiche een salade te serveren.