Het is alweer bijna Moederdag en dat betekent dat menigeen de keuken weer in duikt om iets lekkers voor mama te maken. Want zeg nou zelf, er gaat toch niets boven een zelfgemaakte traktatie!

Misschien heb je al lang bedacht wat je voor lekkers wil gaan maken. Twijfel je nog steeds of moet je nog snel iets bedenken? Dan vind je hier misschien nog wel wat inspiratie!

Vijf foodbloggers delen graag hun hartverwarmende recept(en) met jou! Welke ga jij maken?


1. Chocolade cupcake met een hart van aardbeien curdDe blog Carola bakt zoethoudertjes staat bomvol lekkere bakrecepten. Deze chocolade cupcakes zien er echt prachtig uit! En lekker zijn ze ongetwijfeld ook! Wil je ze zelf maken, kijk dan hier voor het recept.

2. Cherrytomaatjes, kaas en komkommer in de vorm van een hartLianne van de foodblog De Zoetekauw maakte deze hartige hapjes van kaas, komkommer en cherrytomaatjes. Een super leuke variatie tussen al het zoete lekkers! Klik gauw door voor de recepten!

3. Chocolade bonbonsChocolade bonbons... do I need to say more? Nee dat dacht ik al... Deze chocolade bonbons van Eat.Pure.Love zien er volgens blogger Anouk niet alleen lekker uit, ze zijn het ook! Daar kom je maar op één manier achter natuurlijk! Uitproberen! Het recept vind je hier.

4. Krokante koekjes en lavendelkoekjesOp de foodblog Culinea van Hanneke vind je veel lekkere recepten in de vorm van een hart. Deze twee vond ik erg lekker klinken. Een lekker koekje bij de koffie gaat er altijd wel in toch?! Het recept voor de krokante koekjes vind je hier. Voor de lavendelkoekjes moet je hier zijn.

5. Appeltaart en taart met avo-choco mousseSoms is het te lastig kiezen, daarom besloot ik niet één maar twee taartrecepten van Anne van de foodblog Healtyfoodlove met jullie te delen. Het recept voor de appeltaart vind je hier. Ga je liever voor de taart met avo-choco mousse klik dan hier.

Ik wens iedereen alvast een fijne Moederdag!