De één vindt Valentijn commerciële onzin, de ander vindt het een mooi moment om een geliefde te laten weten hoeveel diegene voor iemand betekent. Ben jij iemand die op Valentijn graag de keuken in duikt voor een persoonlijke verrassing, dan kun je met deze recepten wellicht nog wat inspiratie op doen.

En mocht je nou niets aan Valentijn doen, dan bewaar je ze toch gewoon voor een andere keer. Want eerlijk is eerlijk, of het nou Valentijn is of niet, iets lekkers maken is altijd leuk toch.

Deze vijf recepten verschenen vorig jaar al op mijn blog, maar ik had ze nog niet eerder op een rijtje gezet.

Met Moederdag plaatste ik enkele lekkere recepten van mede-foodbloggers. Maar ook papa houdt natuurlijk van lekker eten, dus een overzichtje met lekkere Vaderdagrecepten mag niet ontbreken.

Van sliders tot bierkippen, van broodjes pastrami tot borek en gepofte pompoen met feta. Ik heb gekozen voor veel variatie in de recepten, zodat er voor iedere papa wel iets lekkers staat. Wel ben ik voor hartige recepten gegaan, want papa is natuurlijk wel heel stoer.

Met welk recept ga jij de liefste vader van de wereld verrassen?

Het is alweer bijna Moederdag en dat betekent dat menigeen de keuken weer in duikt om iets lekkers voor mama te maken. Want zeg nou zelf, er gaat toch niets boven een zelfgemaakte traktatie!

Misschien heb je al lang bedacht wat je voor lekkers wil gaan maken. Twijfel je nog steeds of moet je nog snel iets bedenken? Dan vind je hier misschien nog wel wat inspiratie!

Vijf foodbloggers delen graag hun hartverwarmende recept(en) met jou! Welke ga jij maken?


Halloween is de laatste jaren steeds meer in opkomst in Nederland. Zo komen ook sinds een aantal jaar de kindjes hier in groepjes aan de deur om een liedje te zingen en natuurlijk vooral om snoepjes op te halen.

Er zullen genoeg mensen zijn die het commerciële onzin vinden, maar ik vind het eigenlijk wel heel erg leuk. Net als met Kerst vind ik het gezellig om het huis wat te versieren. En ook net als met Kerst vind ik het leuk om de keuken in te duiken voor bijpassende recepten.