Het was prachtig weer op zondag 19 juni, dus besloten we eens een kijkje te gaan nemen op Foodtruck Festival Trek in Eindhoven. We waren toch in de buurt en hadden ook wel zin in wat lekkers.

De locatie was perfect gekozen. Toen we in de (korte) rij voor de ingang stonden, hoorden we een aantal mensen zeggen dat ze toevallig voorbij kwamen, het festival zagen en dus maar even besloten te gaan kijken. Het was er dan ook gezellig druk.

We zijn eerst even een rondje over het terrein gelopen uit nieuwsgierigheid. Gewoon even kijken wat er allemaal te krijgen was en of we foodtrucks tegen kwamen die we al eerder op andere festivals gespot hadden. Er was echt voor ieder wat wils. Mexicaans, Italiaans, Indiaas, maar ook aardappeltwisters, burgers van de bbq, worst, ijs en toetjes. Keuze genoeg dus!We besloten te starten met een drankje. Een biertje voor mijn vriend en een rode wijn voor mij. Ondertussen probeerden we te kiezen wat het zou gaan worden. Dat viel nog niet mee, met dat lekkers overal.Als eerste aten we naan met kip tandoori bij Joeri Tandoeri. Erg leuk dat de naan ter plekke werd afgebakken in de tandoor en lekker was het ook zeker. Wat mij betreft een aanrader. Er had wel wat meer vulling in gemogen, maar eigenlijk puur omdat ik hem zo lekker vond.Vervolgens hebben we een bara met Javaanse kip gegeten bij I love Surifood. Groot pluspunt vond ik dat ze voorbeelden van broodjes op de toonbank hadden staan. Dat maakt het kiezen net wat makkelijker... of juist niet, want het zag er allemaal lekker uit! Ook erg smakelijk, maar ik had hem nog lekkerder gevonden als mijn servetje niet doordrenkt zou zijn van het vet. De chipjes bovenop was een leuke finishing touch.Tenslotte ook nog een broodje pulled pork gehaald bij What The Fork. Wel lekker, maar er zat een erg overheersende smaak aan vermoedelijk de saus. Qua hoeveelheid zeker wel interessant als je naar de prijs keek in vergelijking met andere kraampjes.
Al met al ons buikje weer lekker rond gegeten. Maar er blijft nog genoeg te proeven over voor een volgende keer!