De lunch wil er bij mij nog weleens inschieten. Dan ben ik lekker druk bezig met vanalles en realiseer ik me ineens dat ik nog niet gegeten heb. Het komt dan heel vaak voor dat ik maar snel even wat naar binnen werk. Maar in het weekend probeer ik er wel altijd tijd voor te maken en een momentje van rust te nemen.
Deze broodjes met mozzarella en tomaat uit de oven zijn snel gemaakt en het hoeft maar een minuutje of vijf de oven in. Veel tijd kost het niet, dus zelfs voor doordeweeks is dit een smakelijk lunchreceptje.
Aantal personen: 1
Bereidingstijd: 5 minuten + 5 minuten oventijd
Dit heb je nodig:
Ingrediƫnten:
1 stukje stokbrood of een pistoletje
6 cherrytomaatjes
1/2 bolletje mozzarella
4 blaadjes basilicum
versgemalen peper
Keukenbenodigdheden:
oven
En zo maak je het:
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Snijd het stokbrood of pistoletje door midden
- Halveer de cherrytomaatjes en verdeel deze over het brood
- Snijd de mozzarella in plakjes en leg deze op de cherrytomaatjes op het brood
- Doe er wat versgemalen peper over
- Zet in de oven voor ongeveer vijf minuten totdat de mozzarella goed gesmolten is
- Leg er de blaadjes basilicum op
- Eet smakelijk!