Aroma Club stelde mij de vraag of ik hun koffiebonen wilde uitproberen. Daar zegt deze koffieliefhebber geen nee tegen! Ik kreeg een proefpakket thuisgestuurd met daarin drie soorten koffie: Elegant Vesper, Smooth James en Strong George.

Toen ik het pakketje in ontvangst nam, kon ik niet wachten de doos te openen. Mmmm jaaaa precies wat ik hoopte! De geur van koffie komt je bij het openen van de doos al tegemoet. Daar word ik blij van.

Ik hou zelf vooral van intense koffie. Daarom besloot ik Strong George als eerste te proberen.

Deze super schattige panda prikkers zag ik laatst op internet voorbij komen en die mòest ik gewoon hebben. Mocht je het nog niet weten... ik heb een zwak voor alles wat met panda's te maken heeft. Helemaal blij was ik dan ook toen mijn bestelling binnen kwam. Wanneer ik iets lekkers voor visite op tafel zet en ik gebruik deze prikkers, dan krijg ik daar altijd ontzettend leuke reacties op.

En wat helemaal leuk is... jij kan ze nu winnen!!!

Wat je daarvoor moet doen, is heel eenvoudig:

De decembermaand is de maand van cadeautjes. Ook ik geef cadeautjes weg!

December is tevens ook de maand waarin de kilo's er vaak ongevraagd bij komen. In het kookboek 'Gezond Feesten' vind je heerlijke en calorievriendelijke recepten voor de feestdagen.

En jij kunt dit boek winnen! Niet alleen voor jezelf, maar ook nog voor een persoon naar keuze!

Wat je daarvoor moet doen, is heel eenvoudig. Ga naar de facebookpagina van Do Me a Flavour.