Het is nog een beetje (heel erg) onwerkelijk, maar er liggen drie boeken bij Xenos in de schappen (en de webshop) waar ik aan meegewerkt heb. In opdracht van Miller Media & Concepts is een reeks van 10 kookboeken uitgebracht waar diverse foodbloggers aan meegewerkt hebben. Hoe tof is het, dat ik daar één van ben!

Donderdagavond kregen we op de bloggersborrel georganiseerd door Miller Media & Concepts, eindelijk het eindresultaat te zien. En dat was stiekem toch wel even héél erg spannend!

Er waren diverse hapjes uit de kookboeken gemaakt, dus we konden alvast even wat voorproeven. Ik kan je zeggen... er staan echt gruwelijk lekkere recepten in!

    

Ik heb meegewerkt aan de boeken 'Gezond Feesten', 'Lekker en snel' en 'Eet je fit'.
Voor mij was het de eerste keer dat ik meegewerkt heb aan een kookboek. Ik vond het echt fantastisch om te doen. Ondanks dat ik mijn eigen geduld, en zeker ook dat van mijn vriend, met regelmaat op de proef gesteld heb, zou ik het zo weer doen. Bloed, zweet en tranen heeft het gekost, maar als je dan het eindresultaat in je handen hebt, is dat allemaal alweer vergeten en ben je alleen nog maar heel trots!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de kookboeken? Deze zijn via de webshop van Xenos te bestellen en kosten maar 6,99 per stuk. Da's toch geen geld! De boeken staan in de folder van de week van 5 december, maar zijn nu in de meeste winkels al verkrijgbaar. Ik heb ze hier in de buurt in ieder geval al gespot! Daar moest natúúrlijk even een foto van gemaakt worden.

   

Als jij de kookboeken spot in de winkel, zou ik het heel leuk vinden als je er een foto van maakt en die op mijn facebookpagina plaatst!

Wil jij een exemplaar winnen van één van de boeken waar ik aan meegewerkt heb, hou mijn website en facebookpagina dan goed in de gaten want binnenkort volgen er super leuke winacties!! Ondertussen stuiter ik nog even door op mijn stoel...