Een beetje later dan gepland, maar in het kader van beter laat dan nooit alsnog het kijkje achter de schermen in december.

December is voor velen een drukke maand en dat was in mijn geval ook zeker zo. Maar gelukkig vooral druk met heel veel leuke dingen!

Het eerste weekend van december gingen we naar Lille, waar ik jullie al eerder over vertelde (klik hier voor de volledige blog). Ik word er nog steeds blij van als ik daar aan denk.

We bezochten daar de kerstmarkt, al was die niet echt de moeite waard, en aten we heerlijk eten bij Le Rivage.

 

De volgende dag deden we boodschappen bij Auchan. Dat is voor mij echt een feestje.We kochten toen ook een fles champagne op de gok. De champagne die we normaal gesproken altijd in huis halen voor oud en nieuw was dit jaar niet verkrijgbaar bij Auchan, dus namen we een andere mee. En die was ontzettend lekker, dus dat bleek per toeval een heel goede keuze.

Begin december maakte ik ook de winnaar bekend van de eerste winactie op mijn blog. Met de feestdagen in zicht verlootte ik tweemaal het boek Gezond Feesten, waar enkele van mijn recepten in staan.Ook bedacht ik het thema voor het foodblogevent van Foodbloggers Benelux van de maand december: borrels & bites.

De kerstmarkt in Keulen is vaste prik in december, dus ook dit jaar bezochten we deze. Het was weer volop genieten van glühwein, knobibrot en bratwurst!
Als je een keer een echt gezellige kerstmarkt wil bezoeken, kan ik je die in Keulen absoluut aanraden. Op diverse pleinen zijn kerstmarkten, dus je kunt je er prima enkele uren vermaken. Blijf zeker niet op één pleintje hangen, want ieder plein heeft zijn eigen typische dingetjes.Ook ben ik heel erg druk geweest met het maken en fotograferen van recepten voor een nieuwe reeks kookboeken van Miller Media & Concepts die later dit jaar weer bij Xenos in de schappen zullen liggen. Ik kan er nog niet teveel over vertellen, dus je zult nog even geduld moeten hebben!

Op eerste kerstdag gingen we bij mijn ouders gourmetten. Voor bij de koffie hadden we nog wat lekkers gebakken: cake village!Na alle hectiek van de kerstdagen besloten we 27 december een fijne wandeling te maken in de bossen bij Oisterwijk (Groot Speijck).
Dat is voor mij één van de weinige manieren om echt even tot rust te kunnen komen en mijn hoofd leeg te maken.Na de wandeling nog even een lekkere kop cappuccino om weer op te warmen! Missie geslaagd!Dit was mijn maand in vogelvlucht. Op naar een nieuwe maand!