November was voor mij een maand met enkele culinaire highlights. Ik kijk dan ook met heel veel plezier terug op deze maand.

Op 11 november bezochten we de Tasty. Daar deden we mee aan twee workshops: ravioli maken van Kenney Ludwig van het Smulweb Kookcollege en een workshop van Andy McDonald waarbij we een gegrilde zeebaars maakten. Ook hebben we bij diverse kraampjes nog wat lekkernijen geproefd en kochten we uiteindelijk nog drie kookboeken. Al met al een meer dan geslaagde dag.

Ook maakte ik twee recepten die niet mogen ontbreken in de aanloop naar vandaag (5 december), namelijk speculaasbrokken en kruidnoten. Ook heel erg leuk om samen met kinderen te maken, want het is helemaal niet moeilijk!Verrassend genoeg afgelopen maand geen restaurant review. We zijn slechts één keer gaan uiteten, maar omdat we samen met mijn schoonfamilie gingen eten besloot ik de camera een keer thuis te laten. We aten overigens bij restaurant Gertruda Hoeve in Son en Breugel. Ondanks dat ik er geen recensie over geschreven heb en zelfs nog geen foto gemaakt heb, hebben we er wel heerlijk gegeten.

En dan toch wel mijn persoonlijke hoogtepunt van november: de lancering van de kookboekenreeks in opdracht van Miller Media & Concepts met als verkooppunt alle Xenos filialen in Nederland en de webshop. Ik heb hier ontzettend veel leuke reacties op mogen krijgen.

Op donderdag 24 november werden de boeken gepresenteerd aan de bloggers die meegewerkt hebben tijdens een bloggersborrel georganiseerd door Miller Media & Concepts. Vrijdag zijn we natuurlijk meteen even gaan kijken of ze al te vinden waren bij Xenos. En dat was het geval!
Vanaf vandaag zijn de kookboeken met korting te koop bij Xenos, dus ik zeg sla je slag!! Ze kosten maar 6,99 per stuk en je betaalt nu 2 voor 10,00. Leuk kerstcadeautje misschien?Ik vond het echt super om hier aan mee te mogen werken en kan jullie alvast verklappen: er komt nog een vervolg!!