Alle informatie op deze website is eigendom van Do me a Flavour, tenzij anders vermeld. Op de website berust copyright.
Het is niet toegestaan om zonder toestemming teksten of foto's voor commerciƫle doeleinden te gebruiken.
Wil je teksten (bijvoorbeeld recepten) voor non-commerciƫle doeleinden gebruiken, dan is dit toegestaan mits er een link naar deze website en bronvermelding toegevoegd worden. Voor het gebruik van foto's dient altijd vooraf toestemming gevraagd te worden.
Schending van het copyright is niet toegestaan.

Do me a Flavour is een onafhankelijke blog. De mening weergegeven op deze website is mijn persoonlijke mening en niet die van genoemde merken of bedrijven. Aan de aangeboden informatie zijn geen enkele rechten te ontlenen. Het gebruik van deze website is geheel op eigen risico. Do me a Flavour is op geen enkele wijze aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van deze website.

Ondanks grote zorgvuldigheid is het mogelijk dat de website typefouten of onjuiste informatie bevat. Ben je van mening dat er onjuistheden op de website vermeld staan, dan stel ik het op prijs als je daarover contact met me opneemt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.