Aroma Club stelde mij de vraag of ik hun koffiebonen wilde uitproberen. Daar zegt deze koffieliefhebber geen nee tegen! Ik kreeg een proefpakket thuisgestuurd met daarin drie soorten koffie: Elegant Vesper, Smooth James en Strong George.

Toen ik het pakketje in ontvangst nam, kon ik niet wachten de doos te openen. Mmmm jaaaa precies wat ik hoopte! De geur van koffie komt je bij het openen van de doos al tegemoet. Daar word ik blij van.

Ik hou zelf vooral van intense koffie. Daarom besloot ik Strong George als eerste te proberen.

Ik gebruikte hiervoor een halfautomaat koffiemachine, zodat ik hem helemaal naar mijn smaak kon instellen. Het resultaat was een heerlijke espresso. Zeker de moeite waard als je het mij vraagt.


 

Naast Strong George heeft Aroma club nog twee andere varianten: Smooth James en Elegant Vesper.
Smooth James is met name heel geschikt voor cappuccino of latte. Ben je meer fan van, zoals ik dat noem, door-drink-koffies zoals caffee crema dan zit je met Elegant Vesper helemaal goed. Voor ieder wat wils dus.

Aroma Club is opgezet door twee broers die een liefde hebben voor koffie. Vanuit het hartje centrum Amsterdam voorzien ze al ruim 2 jaar vele huishoudens van heerlijke koffiebonen. De bonen van Aroma Club komen uit Costa Rica, Colombia en Brazilië. 

De koffiebonen zijn vers gebrand en niet gemalen. Dit om de versheid en de smaakbeleving optimaal te houden. De koffiesmaak wordt gecreëerd door de zogeheten ‘Slow Roast’ techniek. Dit is een traag brandproces waarbij de smaken en aroma’s optimaal uit de koffieboon worden gehaald.

Nu ben ik geen enorme koffie-kenner, maar ik kan je wel vertellen dat de smaak echt heel goed is. Maar uiteindelijk moet je het toch zelf uitproberen, want helaas kan ik digitaal geen geur en smaak overbrengen :-)

Winactie
En weet je wat helemaal leuk is? Jij kan kans maken op een pak koffiebonen van 1 kg (Smooth James of Elegant Vesper) van Aroma Club. Daarvoor hoef je niet eens zo heel veel te doen:

1. Laat in de comments onder deze post op mijn blog, op Facebook of op Instagram een reactie achter:
- Geef hierin aan of je Smooth James of Elegant Vesper wil winnen
- Tag degene(n) met wie jij van deze heerlijke koffie gaat genieten
2. Ik zou het erg leuk vinden wanneer je Do Me a Flavour op Facebook en/of Instagram volgt
3. Ik zou het ook erg leuk vinden wanneer je dit bericht op Facebook en/of Instagram liked
4. En ik vind het al helemaal leuk als jullie deze winactie op de social media delen :-)

De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 3 augustus via mijn social media kanalen. De winnaar wordt willekeurig gekozen.


Kortingscode
Heb je nou niets gewonnen en wil je toch heel graag kennis maken met de bonen van Aroma Club dan kun je ze heel eenvoudig bestellen op www.aromaclub.com. Met de kortingscode domeaflavour.nl krijg je maar liefst 30% korting!

Ook voor horeca
Aromaclub verkoopt niet alleen koffiebonen aan particulieren, maar ook aan kantoren en horeca. Op https://aromaclub.nl/ vind je hierover meer informatie. Dus mocht je alleen koffie drinken op je werk, dan valt ook dat te regelen.