Met cornflakes kun je een heerlijk krokant korstje maken voor je kipfilet. Het is eigenlijk ontzettend eenvoudig, maar wel heel erg lekker.

Ik bereid de kipkrokantjes in de oven, maar het zou ook in een koekenpan kunnen. In de oven is natuurlijk wel een stukje calorievriendelijker, omdat je geen gebruik hoeft te maken van boter of olie om in te bakken.

Ik heb per persoon twee wraps gerekend, maar het ligt er natuurlijk ook maar net aan hoeveel vulling je er in doet en niet onbelangrijk, of je een grote eter bent of niet.

Deze burgers zijn gemaakt met kipgehakt. Je kunt ze natuurlijk ook met rundergehakt of een andere gehaktsoort naar keuze maken.

Ik heb ze een beetje een Grieks tintje gegeven, door het gebruik van feta. Een beetje tzatziki en een verse salade erbij is erg lekker. Eventueel kun je ze natuurlijk ook op een broodje doen.

Ik heb ze in de pan bereid, maar op de bbq zijn ze misschien wel nog lekkerder.